Ny grupperådgiver

NSR har engasjert Elle Mári Dunfjell Oskal (27), som rådgiver for NSR sin Sametingsgruppe. Elle Mári skal også fungere som sekretær for NSR sin parlamentariske ledelse.

Kategori
NSR
Forfatter
NSR NSR
Dato
25.09.2023
NSR

Ny grupperådgiver

NSR har engasjert Elle Mári Dunfjell Oskal (27), som rådgiver for NSR sin Sametingsgruppe. Elle Mári skal også fungere som sekretær for NSR sin parlamentariske ledelse. 

Elle Mári Dunfjell Oskal kommer fra Guovdageaidnu/ Kautokeino. Hun har bachelor i samfunnsplanlegging og kulturforståelse ved UiT og en tilleggsutdannelse i praktisk prosjektledelse. De siste tre årene har hun jobbet som festivalprodusent for Samisk påskefestival i Kautokeino og som daglig leder for Samisk musikkfestival. Hun jobber også som freelance språk- og kulturarbeider. 

Elle Mári er leder for Guovdageainnu sámiid searvi og har vært medlem i NSR så lenge hun kan huske. Hun er også listetopp for Guovdageainnu Sámilistu og er valgt inn i kommunestyret i Guovdageaidnu.

– Jeg har alltid vært opptatt av samisk språk og samfunnsliv, og i det siste har jeg også engasjert meg mer politisk. Jeg gleder meg å jobbe som rådgiver for NSR sin sametingsgruppe og ser frem til å være med å forme og fremme NSR sin politikk, sier Elle Mári.

Elle Mári Dunfjell Oskal vil ha en 50% stilling. 

Kontaktinformasjon

Beaska Niillas, Parlamentarisk leder, NSR: beaska@nsr.no/ 918 56 318

Elle Mári Dunfjell Oskal, Grupperådgiver, NSR: ellemari@nsr.no / 932 29 494