3 Comments

 1. Audun Ivar Gangstø
  2. februar 2015 @ 16:32

  Dette er etter min mening et meget klokt innlegg i debatten om utnyttelse av ressurser i dette landet. Innlegget virker gjennomtenkt på mange måter. Jeg er redd for at denne mannen har rett i sine tanker om fortid, nåtid og framtid. Jeg er redd for at vi fortsatt kommer til å bli neglisjert i disse og andre spørsmål både samer og oss som ikke er samer ,men tilfeldigvis bor og virker i distriktene. Men la oss for kommende generasjoners skyld håpe at jeg ikke får rett, og at politikere sentralt og lokalt legger bort filosofien om at evigheten er et tidsrom på 4 år.

  Reply

 2. Bjørn Økern
  3. februar 2015 @ 11:05

  Flott innlegg! Takk til dere

  Reply

 3. Barbara Vögele
  7. februar 2015 @ 23:47

  Kloke ord som ikke kan overhøres i debatten framover!

  Reply

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.