5 Comments

 1. Ann-Mari Thomassen
  25. august 2014 @ 14:47

  Flott initiativ! Er det annonsert noen dato for fellesmøtet?

  Reply

 2. Alf Oddleif Lindbæk
  26. august 2014 @ 20:48

  Hva har RSS, Redningsselkapet der å gjøre? Hvis det er tilfelle melder jeg meg ut som medlem.

  Reply

 3. Thomas Myrnes Nygård
  6. september 2014 @ 07:32

  Alf Oddleif Lindbæk, Redningsselskapet er nok ikke involvert i samisk møteplass i Tromsø. Det kommer tydelig fram i saken om man leser den fra start til slutt. Redningsselskapet forkorter for øvrig seg selv med bokstavnavnet RS, og ikke RSS. Dette med forkortelser kan nå ellers avstedkomme misforståelser, noe vi i NSR titt og ofte erfarer gjennom mottak av epost som f.eks. skal til Redningsselskapet, eller oftere, som skal til Næringslivets Sikkerhetsråd (og som har nettsiden nsr-org.no og ikke nsr.no som vi i Norske Samers Riksforbund er å treffe på. Utmelding og innmelding står folk ellers fritt til, og det er vi jo glade for, denne organisasjonsfriheten som vi har i Norge. Med hilsen Thomas Myrnes Nygård, sekretariatsleder i NSR (hvor altså Romssa sámi searvi / Tromsø sameforening RSS er et lokallag).

  Reply

 4. Alf Oddleif Lindbæk
  6. september 2014 @ 10:16

  Det var ikke alvorlig ment, men det brukes forkortninger som NSR som kan forveksles med det som tidligere var forkortelse for: Norsk Selskap for Skipbrudnes Redning. Det har jo selvsagt ingenting med deres NSR å gjøre.

  Reply

  • Thomas Nygård
   18. september 2014 @ 13:51

   Alvorlig eller ikke, svar fortjener det like fullt.

   Reply

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.