1 Comment

 1. Vegard Whittington Tengelsen
  7. juni 2014 @ 19:08

  <<Finnmarkskommisjonen oppgave er å utrede krav om kollektive eller individuelle rettigheter i Finnmark. Arbeidet til kommisjonen står sentralt for å få på plass anerkjennelse av samiske landrettigheter, i henhold til ILO 169 art. 14.

  – Omfanget av arbeidet Finnmarkskommisjonen skal utføre er enormt! Området som skal kartlegges er stort, og det er så å si ingen avklarte rettighetsforhold fra før>>

  I landet Norge skal alle ha like muligheter,samt rettigheter. Tor Gunnar Nystad og NSR representerer et forkvaklet syn på virkeligheten. Ved å prøve og omskrive Norsk historie, holder disse nasjonalistene på å undergraver både demokrati og fornuft med sine krav om "rettigheter" til areal med ditto ressurser fra Hedmark til Finnmark.
  40 % av Norges areal er "kravet" (+ store areal i Sverige og Finland – Tull ?. Les deklarasjonene til Samerådet (hvor NSR har klubba) og se selv.
  Ren faktainformasjon kan leses på den tverrpolitiske organisasjonen "Etnisk,demokratisk likeverd sine sider . http://www.edl.no.

  Reply

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.